You are currently viewing Cum să obții un bronz perfect în 3 pași

Cum să obții un bronz perfect în 3 pași

Ești pregătită să pleci în concediu la malul marii și vrei să te întorci acasă cu un bronz perfect și de lungă durată? 

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții o piele arămie așa cum îți dorești.

 

1. Exfolierea, secretul unui bronz perfect! 

Primul pas către un bronz unifom este exfolierea pielii. Înainte de expunerea la soare, exfoliază-ți bine pielea, folosind săpunul natural exfoliant și hidratant de corp sau pe cel cu cafea împreună cu un burete natural, lufa. Pentru a evita bronzarea “cu pete”, freacă bine pielea, din cap până în picioare pentru îndepărtarea celulelor moarte, iar pielea va rămâne catifelată și fermă.

2. După exfoliere, urmează bronzarea progresivă , începând cu 10-15 minute pe zi în afara orelor periculoase. O expunere excesivă la soare din primele zile poate duce la arsuri, urmate de cojirea pielii și implicit bronzul va tine mai puțin.

Nu uita să folosești un produs cu protecție UV adecvat tipului tău de piele și să ai în vedere cremele din ingrediente naturale.

Pentru a obține un bronz perfect și pentru a evita razele periculoase e indicat să stai la soare dimineața între orele 07:00-11:00 și după-amiaza după orele 16:00- 17:00. 

 

3. Hidratează-te!

Nu uita să bei multă apă. Zilnic și cu atât mai mult atunci când stai la plajă. Fără hidratare pielea își pierde fermitatea, elasticitatea și aspectul sănătos.

Razele soarelui usucă foarte mult pielea și grăbesc procesul de îmbătrânire. O hidratare corespunzătoare și progresivă ține departe aceste probleme, pentru că ajută pielea să îşi refacă în mod constant bariera protectoare.

 

Plecând de la dorința femeilor de a obține un bronz perfect și de a-l intensifica, am creat un ulei de corp perfect pentru zilele insorite petrecute pe plajă. Formula bogată în uleiuri vegetale, atent alese, oferă o hidratare intensă pielii, pregătind-o pentru expunerea la soare şi obţinerea unui bronz uniform și sănătos.

Principalul ingredient al acestuia este betacarotenul care accelerează bronzarea iar mixul de uleiuri nutritive din seminţe de struguri, susan, macadamia, avocado hidratează şi hrănesc pielea. Uleiul de gălbenele, squalanul vegetal şi vitamina E au efect regenerant şi ajută piele să se protejeze împotriva razelor solare.

Uleiul bronzant se poate aplica înainte de plajă sau după expunerea la soare prin mişcări circulare atunci când porii sunt deschişi după folosirea săpunului natural calmant şi reparator Techir, fiind important să îți protejezi pielea și după expunerea la soare.

După plajă, fă un duș răcoritor , pentru a calma pielea înfierbântată, dar și pentru a îndepărta urmele de sare din mare, care-ți deshidratează pielea. Folosește săpunul natural cu nămol și gălbenele, fiind ideal pentru îngrijirea pielii afectate de expunerea la soare, datorită efectului său nutritiv.

Proprietăţile dermoreparatoare şi calmante oferite de apa salină, nămolul sapropelic din lacul Techirghiol, ceaiul concentrat de gălbenele, uleiul de macadamia, oferă acestui săpun capacitatea de ajuta pielea să se refacă în mod natural, nefiind agresată cu ingrediente chimice şi de sinteză.

Pielea inflamată se bucură astfel de tratamentul nutritiv oferit de untul de cocos şi untul de cacao, acţiunea acestora îmbinându-se perfect cu beneficiile terapeutice şi cicatrizante ale uleiului esenţial de salvie.

 Ia cu tine în vacanță produsele Techir create special pentru anotimpul cald și vei pleca acasă cu un bronz natural și sănătos.

 Zile cu mult soare!

 

Lasă un răspuns