Îngrijire ten

Gama dedicata ingrijirii tenului este creata pentru intretinerea sanatatii si frumusetii acestuia.

Toate ingredientele alese pentru aceste produse respecta nevoile tenului si il ajuta sa-si mentina elasticitatea si structura. Gama este forma din produse esentiale pentru ingrijirea tenului si transforma acest moment intr-un ritual bazat pe puterile binefacatoare ale plantelor si ale ingredientelor active naturale.

Ritualul Techir de ingrijire a tenului incepe cu procesul de curatare a tenului cu sapunurile imbogatite cu argile, namol si carbune activ, apoi se finalizeaza demachierea cu o discheta umezita pe care s-au turnat cateva picaturi din uleiul nutritiv. Acest procedeu se face dimineata si seara, sau dupa necesitatile tenului, si se incheie cu cremele de fata ziua si de noapte seara.
Tenul se va bucura de curatare blanda si naturala, de hranire si de hidratare datorita complexului de ingrediente naturale inspirate din natura si din stiinta: vitamine cosmetice, unturi vegetale, uleiuri esentiale, active cosmetice (BioSponge, Sqalan), uleiuri vegetale, iar aroma cremelor comsetice este data de prafumantul natural fara alergeni.

Descopera produsele!

Îngrijire ten