Termeni și condiții

Vizitarea website-ului  www.techir.ro  şi cumpărarea produselor necesită acceptarea următorilor termeni şi condiţii:
Plata comenzilor se poate face fie prin ramburs (la primirea coletului) fie cu cardul online prin intermediul procesatorului de plati EuPlatesc.ro.
Livrarea se face prin curier, în termen de minimum 1 zi şi maximum 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a înregistra şi stoca date despre utilizatorii acestui site.
Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile necesare procesării comenzii şi pentru realizarea de statistici şi studii de piaţă.
Refuzul oferii acestor date implică imposibilitatea efectuarii comenzii pe care doriţi să o plasaţi.
Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat si doar cu scopul indeplinirii comenzii. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. In acest scop puteti trimite o cerere scrisa pe e-mail sau la adresa din sectiunea „Contact”.
Aveti oricand dreptul de a va adresa justitiei.
Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport.

Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre cumpărător si furnizor, SC Techirghiol.ro Cosmetics&Spa SRL. Acest contract intra in vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare pe email de catre consumator, referitor la comanda sa.
Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii.
Termenul limita de executare a comenzii si primirea ei prin curier este de maximum 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
Conform Art.4 (1) al Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizata la 27/12/2008, aveti dreptul sa notificati in scris SC Techirghiol.ro Cosmetics&Spa SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau produselor.
Aveti obligatia de a plati cheltuielile de returnare a produselor, respectiv cheltuielile de transport. In cazul denuntarii unilaterale a contractului de catre dumneavoastra (cumpăratorul), rambursarea sumei platite se va face in cel mult 30 de zile de la denuntare, fara a vi se solicita cheltuieli de rambursare. Aveti obligatia de a nu desigila produsele returnate, prin denuntare la contract. Nu pot fi returnate produsele care au sigiliul rupt din jurul capacelor tuburilor şi flacoanelor.
In cazul in care constatati defecte ale produselor noastre care nu sunt cauzate transportului sau manevrarii de catre curier, va rugam sa ne contactati ca sa va inlocuim produsele sau sa va returnam contravaloarea de indata ce produsele respective ne sunt returnate. Nu suntem responsabili de defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.
Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre TECHIR si cumpărătorii noştri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu e posibil, atunci se vor aplica prevederile legale in vigoare.
close

CUM PLATESC ?  

  • Plata prin ramburs (la livrare).
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

TRANSPORT SI LIVRARE
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Produsele comandate se livreaza in toata tara exclusiv prin curier. Durata de livrare este de minimum 24 de ore de la procesarea comenzii si maximum 5 zile. Mentionam ca se fac livrari doar in zilele lucratoare, iar comenzile de preiau pana in ora 13:00.
• Comenzile plasate in timpul saptamanii dupa ora 13:00 vor fi preluate a doua zi.
• Comenzile plasate Vineri dupa ora 13:00 si comenzile plasate in weekend, vor fi preluate luni dimineata.

Plata transportului prin curier rapid este este de 20 lei. Comenzile cu valoare de minim 150 lei beneficiaza de transport gratuit.

Daca observati deteriorarea grava a ambalajului coletului, va sugeram sa refuzati pachetul.
Produsul primit nu se poate returna decat daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Nu se primesc spre inlocuire decat produsele aflate in stare perfecta, asa cum au fost livrate. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de TECHIR.