Îngrijire maini

Gama Techir creata pentru ingrijirea mainilor este formata din produse necesare intretinerii sanatatii pielii mainilor si pentru curatarea acestora intr-un mod cat mai natural.

Desi mainile sunt atat de importante si expuse la atat de multa munca si la factorii externi nocivi, tindem sa omitem ingrijirea lor intr-un mod corect si corespunzator. De aceea, am creat produse usor de folosit, dar cu ingrediente esentiale pentru hranirea pielii mainilor.

Ritualul Techir de ingrijire a mainilor incepe cu spalarea zilnica a acestora cu unul din sapunurile naturale hidratante si apoi cu aplicarea creme hidratante de maini. Crema se aplica pe pielea curata, intre repede in piele si o hraneste intens. Sapunurile respecta ph-ul si nevoile pielii mainilor, nu o usuca si o ajuta sa sa-si deschida usor porii pentru aplicarea cremei. Crema de maini este bogata in ingrediente dermoreparatoare si ingrediente cu rol de umectanti, de aceea dupa fiecare spalare, ajuta pielea sa retina apa in ea si astfel se prelungeste procesul de hidratare.

Descopera produsele!

Îngrijire mâini