You are currently viewing Uleiurile care te fac să te simți miraculos în propria piele

Uleiurile care te fac să te simți miraculos în propria piele

Masajul este o modalitate ușoară și plăcută de relaxare, mai ales prin folosirea unor uleiuri speciale pentru masaj care conțin numeroase elemente hranitoare pentru piele.
Arta masajului datează de peste 5.000 de ani și a fost adoptată de-a lungul timpului pentru proprietățile sale terapeutice de relaxare și vindecare.

Uleiurile de masaj și de corp Techir au fost gândite și create din dorința de a cumula în formule unice, proprietățile unor uleiuri vegetale și esențiale ce au numeroase beneficii asupra întregului organism.
Dupa masare, acestea stimulează circulația, eliberează tensiunea și durerile musculare, produc relaxare mentală și fizică, cresc tonicitatea și flexibilitatea epidermei, elimină depozitele de grăsime și toxinele din țesuturi, induc o stare de calm, ajută la înlăturarea inhibiției.

 

Uleiul de masaj relaxant
Ingrediente: parafină lichidă, ulei din semințe de struguri, ulei de avocado, ulei de ricin, vitamina E, ulei esențial de portocale dulci, ulei esențial de scortișoară, coajă de portocală, coajă de scortișoară

Actiune: ideal pentru masaj relaxant, anticelulitic și de tonifiere, hrănește pielea nelăsând o senzație lipicioasă.

 

Uleiul de masaj terapeutic
Ingrediente: parafină lichidă, ulei din semințe de struguri, ulei de avocado, ulei de ricin, vitamina E, ulei esenţial de mentă, ulei esenţial de rozmarin, ulei esenţial de lavandă, frunze de rozmarin, floare de lavandă

Acțiune: calmează durerile de la nivelul sistemului musculo-articular, hrănește pielea fiind ideal pentru masaj terapeutic, energizant, de stimulare a circulaţiei sangvine şi limfatice.

 

Uleiul de masaj energizant

Ingrediente: parafină lichidă, ulei din semințe de struguri, ulei de avocado, ulei de ricin, ulei de macadamia, vitamina E, ulei esenţial de lămâiță, ulei esenţial de verbină, lămâiţă uscată

Acțiune: ideal pentru un masaj zilnic energizant oferind corpului o senzație revitalizantă

 

Uleiul de masaj tonifiant

Ingrediente: parafină lichidă, ulei din semințe de struguri, ulei de avocado, ulei de ricin, ulei de macadamia, vitamina E, ulei esenţial de fenicul, ulei esenţial de scorţişoară, coajă de scorțișoară, coajă de anason

Acțiune: ideal pentru un masaj drenant îmbunătățind circulația sângelui și a limfei

 

 

Uleiul nutritiv de masaj facial și corporal

Ingrediente: ulei din seminţe de struguri, ulei de măsline, ulei de ricin, ulei de argan, vitamina E, ulei esenţial de portocală

Acțiune: ideal pentru masajul de întreținere a elasticității pielii corpului și feței, prin aplicarea sa zilnică cu mișcări circulare și energice, oferă o hidratare intensă a pielii și relaxează întreg corpul.

 

Uleiul de corp bronzant pentru plajă
Ingrediente: parafină lichidă, ulei din semințe de struguri, ulei de avocado, ulei de susan, ulei de macadamia, ulei de gălbenele, beta-caroten, squalan vegetal, vitamina E, ulei esențial de salvie, parfumant natural de flori de vanilie

Acțiune: pregătește pielea pentru expunerea la soare și pentru obținerea unui bronz uniform și intens, o hidratează și o ajută să se protejeze împotriva razelor solare

Uleiul din semințe de struguri pentru masaj

Uleiul de struguri este unul dintre cele mai scumpe uleiuri de masaj, însă și unul dintre cele mai bune din toate punctele de vedere. Acest tip de ulei este folosit din vremuri străvechi în masarea corpului, având dintotdeauna rolul de a-i reda pielii suplețea și finețea de care aceasta are nevoie.

 

Uleiul de sâmburi de migdale pentru masaj

Uleiul de migdale face parte din categoria de uleiuri de masaj cele mai dorite de majoritatea persoanelor, deoarece după o masare a pielii cu ulei de migdale, aceasta rămâne hidratată și nu în ultimul rand, sanatoasă. Acesta este realizat din migdale dulci, fapt din care ne putem da seama cu destul de mare usurinta că mirosul lui este unul plăcut.

 

Ulei de avocado pentru masaj

Uleiul de avocado hidratează și tonifică pielea și mai ales ii oferă strălucire în urma masajului, datorită conținutului de omega 3.
Acesta actioneaza ca un catalizator și îmbunătățește capacitatea organismului de a produce colagen, împiedica formarea ridurilor, păstrând astfel pielea elastică, netedă și fermă.

În momentul în care este aplicat direct pe piele îi oferă acesteia un efect calmant, în caz de iritatii .

 

Uleiurile Techir pot fi folosite atât în cadrul ședințelor de masaj dar și ca atare direct pe corp, imediat după duș pe pielea curată, încă umedă pentru o hidratare intensă a pielii.

Pe pielea uscată, încărcată, efectele benefice ale uleiurilor nu se văd pentru că de cele mai multe ori ele întâlnesc o barieră. Porii închişi, îmbâcsiţi de praf şi mizerie, în contact cu uleiul, pot cauza puncte negre, acnee.

Principalele avantaje ale folosirii uleiului de corp pentru hidratarea pielii sunt următoarele:

  • Acționează precum o barieră de protecție, sigilând pielea, astfel încât hidratarea să fie menținută în țesuturi;
  • Catifelează pielea datorită lipidelor care au efect reparator asupra zonelor exfoliate prin îndepărtarea celulelor moarte;
  • Uleiul de corp are un conținut ridicat de antioxidanți, care în primul rând previn procesul de îmbătrânire prematură a pielii, iar în al doilea rând protejează de radiațiile ultraviolete.

Care este preferatul tău?