You are currently viewing Rezoluţii personale pentru noul an, pentru o stare de bine

Rezoluţii personale pentru noul an, pentru o stare de bine

Odată cu sosirea noului an, mulți dintre noi resimtim dorința de a face schimbări pozitive în viața noastră și de a contribui la starea noastră de bine generală. Alegerea rezoluțiilor de Anul Nou poate reprezenta o modalitate minunată de a ne ghida în această călătorie a auto-descoperirii și autodezvoltării. În acest articol, vom explora cum să-ți alegi rezoluțiile pentru un an nou plin de bucurie și împlinire, oferind sfaturi practice și idei inspirate pentru a-ți contura propria ta cale către o stare de bine îmbunătățită.

Cum să-ţi alegi rezoluţiile de an nou, pentru o stare de bine

Alegerea rezoluțiilor pentru noul an poate fi o oportunitate minunată de a-ți îmbunătăți starea de bine și de a-ți atinge obiectivele personale. Iată câteva sfaturi pentru a alege rezoluții care să contribuie la o stare de bine mai bună:

 • Reflectează asupra anului precedent: Analizează ce ai realizat în anul care tocmai s-a încheiat. Ce lucruri te-au făcut fericit și mândru? Ce aspecte ale vieții tale ar putea fi îmbunătățite?
 • Fii realist: Alege obiective care să fie realiste și realizabile. Evită să-ți propui schimbări majore peste noapte, deoarece acest lucru poate duce la frustrare și renunțare.
 • Prioritizează sănătatea: Rezoluțiile care vizează sănătatea ta fizică și mentală ar trebui să aibă întotdeauna prioritate. Poate fi vorba despre adoptarea unui stil de viață mai activ, îmbunătățirea obiceiurilor alimentare sau acordarea mai multei atenții stării tale de sănătate mintală.
 • Stabilește obiective mici și realizabile: Împarte rezoluțiile mari în obiective mai mici și ușor de realizat. Acest lucru îți va permite să măsori progresul și să te simți motivat pe parcursul întregului an.
 • Fii specific: Formulează rezoluțiile într-un mod specific. De exemplu, în loc să spui „vreau să fac mai mult sport”, spune „voi face cel puțin 30 de minute de exerciții fizice de 3 ori pe săptămână”.
 • Alege obiective care te entuziasmează: Alege rezoluții care să te inspire și să te entuziasmeze. Când ești pasionat de obiectivele tale, este mai probabil să le atingi.
 • Implică-ți prietenii sau familia: Implicarea celor dragi în atingerea rezoluțiilor poate face procesul mai plăcut și mai susținut. Puteți să vă susțineți reciproc și să creați un mediu de sprijin.
 • Stabilește un plan de acțiune: Gândește-te la pașii pe care trebuie să-i iei pentru a atinge rezoluțiile tale și stabilește un plan de acțiune. Acest lucru te va ajuta să rămâi organizat și să ai o direcție clară.
 • Permite-ți flexibilitate: Viața poate aduce surprize și schimbări neașteptate. Fii deschis la ajustarea rezoluțiilor tale în funcție de circumstanțe și încurajează-te în loc să te descurajezi.
 • Celebrează reușitele mici: Nu uita să sărbătorești reușitele mici pe parcursul anului. Aceste momente de succes îți vor întări motivația și vor contribui la starea ta de bine generală.

Prin alegerea cu atenție a rezoluțiilor și prin abordarea lor cu un spirit pozitiv și realist, poți contribui semnificativ la o stare de bine îmbunătățită în noul an.

20 de rezoluţii personale pentru noul an, pentru starea ta de bine

Există numeroase lucruri pe care le poţi face pentru a te simţi mai bine în anul care vine. Poţi începe energic, stabilindu-ţi câteva rezoluţii şi obiective pe care vrei să le atingi în 2024. Dacă nu ştii sigur de unde să începi, ţi-am pregătit mai jos o listă care să te inspire:

 • Fă sport de cel puțin 3 ori pe săptămână, timp de 30 de minute.
 • Adoptă o alimentație echilibrată și sănătoasă, mâncând mai multe fructe și legume.
 • Alocă cel puțin 10 minute zilnic pentru meditație sau relaxare.
 • Îmbunătățește calitatea somnului, având o rutină de culcare regulată.
 • Reducerea consumului de zahăr sau renunțarea la băuturile îndulcite.
 • Învață o nouă abilitate sau hobby care să-ți aducă bucurie.
 • Stabilește obiective mici și realizabile pentru dezvoltarea personală.
 • Petrece mai mult timp în natură, fie că este vorba de plimbări sau activități în aer liber.
 • Stabilește o rutină matinală pentru a începe ziua într-un mod pozitiv.
 • Limitează timpul petrecut pe rețelele sociale pentru a reduce stresul și anxietatea.
 • Practică recunoștința, scriind în fiecare zi trei lucruri pentru care ești recunoscător.
 • Stabilește relații sănătoase și îmbunătățește comunicarea cu cei dragi.
 • Citește cel puțin o carte pe lună pentru dezvoltare personală și relaxare.
 • Învață tehnici de gestionare a stresului, cum ar fi respirația profundă sau yoga.
 • Contribuie la comunitatea ta prin voluntariat sau acte mici de bunătate.
 • Fă o pauză regulată de la ecranul computerului pentru a-ți proteja sănătatea ochilor.
 • Ține un jurnal pentru a-ți exprima gândurile și emoțiile.
 • Stabilește obiective financiare realiste și creează un plan pentru economii.
 • Fii mai conștient de timpul petrecut cu tehnologia și lasă mai mult spațiu pentru interacțiuni față în față.
 • Planifică vacanțe sau escapade scurte pentru a-ți reîncărca bateriile.
 • Fă un ritual lunar de îngrijire a pielii şi corpului, cu produse Techir.

Adaptează aceste rezoluții la nevoile și prioritățile tale personale, și amintește-ți să fii blând cu tine însuți pe parcursul acestui proces.

Idei de produse naturale pentru ritualurile tale

Pentru că un ritual de îngrijire personală îţi aduce mereu o stare de bine, îţi recomandăm ca în anul care vine să ai grijă de corpul tău cel puţin o dată pe lună cu un ritual de self care. Pune de acum în calendar un ritual periodic în care să te relaxezi şi răsfeţi cu arome îmbietoare şi cosmetice naturale. Pentru un plus de energie şi sănătate, îţi recomandăm câteva produse din gama Techir dintre care să le alegi pe cele potrivite pentru tine:

Ulei de masaj relaxant

Cu aromă de scorţişoară şi portocale dulci, uleiul de masaj relaxant este un produs anticelulitic de tonifiere și hrănire a pielii cu o putere rapidă de absorbție. Aplicat după un duş cu săpunuri naturale Techir, acesta îţi va oferi o senzaţie profundă de relaxare. Şi, bineînţeles, poate fi folosit la un masaj prelungit.

Kit curăţare ten

Ce te face să te simţi mai bine, după o zi încărcată, decât ritualul tău zilnic de curăţare a tenului? Optează pentru folosirea de produse naturale şi prietenoase cu pielea ta. Kitul propus de noi conţine un săpun natural cu nămol, argilă şi tea tree, special pentru tenul acneic şi încărcat, plus un burete lufă pentru faţă.

Ritual terapeutic cu lavandă

Ce te face să te relaxezi mai bine decât inconfundabilul miros de lavandă? Alege acest kit pentru relaxare care conţine un săpun natural cu lavandă, sare de baie cu lavandă şi o cremă antireumatică cu lavandă. După o baie relaxantă, aplică crema din gama Techir şi bucură-te de efectele terapeutice ale acestui ritual cu lavandă.

Cremă hidratantă de mâini cu nămol

Mai ales în sezonul rece, mâinile tale au nevoie de îngrijire şi hidratare. Crema hidratantă cu apă salină şi nămol are o acţiune hidratantă şi remineralizantă asupra pielii, mai ales datorită conţinutului mare de ulei de migdale, ulei de avocado şi vitamina E. Alege această cremă pentru mâinile tale şi te vei bucura atât de hidratare, cât şi de combaterea fragilităţii unghiilor.+

Kit de îngrijire călcâie

Fiecare parte a corpului merită să fie răsfăţată şi îngrijită, inclusiv picioarele şi călcâiele. Pentru a-ţi face propriul ritual de îngrijire pentru călcâie, în confortul casei tale, îţi recomandăm acest kit de îngrijire care conţine: pilă pentru călcâie cu mâner de lemn, săpun natural terapeutic, sare de baie cu mentă şi nămol şi cremă regeneratoare de călcâie. 

Set de îngrijire păr

Nu numai corpul tău, ci şi părul are nevoie de îngrijire naturală. Acest set de îngrijire pentru păr conţine un şampon natural solid regenerant, un burete natural lufă şi o perie de lemn. Atunci când îţi faci ritualurile de relaxare şi îngrijire, ai grijă şi de părul tău într-un ritual complet.

Sare de baie Ritual Romantic cu nămol şi trandafiri

Unul dintre cele mai simple şi de efect ritualuri relaxante este o baie caldă cu sare de baie. Aromaterapia are numeroase beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine a corpului, minţii şi spiritului. Sarea de baie Ritual Romantic este îmbogăţită cu nămol şi aromă de trandafiri şi te ajută să ai parte de un tratament SPA terapeutic.

Pe măsură ce abordăm noul an, este esențial să ne amintim că rezoluțiile noastre nu trebuie să fie doar liste de sarcini, ci călătorii personale către fericire și împlinire. Prin reflectarea asupra trecutului, stabilirea unor obiective realiste și prioritizarea sănătății noastre, putem crea un cadru solid pentru un an plin de realizări și bunăstare. În plus, adoptarea unor ritualuri de îngrijire personală, cu produse naturale, poate aduce un plus de confort și relaxare în viața noastră de zi cu zi. Împreună, să ne îndreptăm cu optimism către acest nou capitol și să facem alegeri care să ne ducă către o stare de bine mai profundă și durabilă în 2024.

Image by Racool_studio on Freepik

Lasă un răspuns