You are currently viewing Miracole de zi cu zi: Andreea Ioniță, despre theta healing și energia feminină

Miracole de zi cu zi: Andreea Ioniță, despre theta healing și energia feminină

Interviul lunii martie din seria „Miracole de zi cu zi” este despre energie feminină și theta healing. Discutăm cu Andreea Ioniță, fondatoarea comunității Sunt un copac instructor si terapeut Theta Healing si mentor pentru femei. Lansez această temă în contextul sărbătoririi femeilor și a energiei feminine, în luna martie. M-am cunoscut cu Andreea în 2014 mergând la ea la yoga.

Cu un background de 15 ani în Marketing, PR şi Management, astăzi Andreea Ioniță îmbrăţişează o nouă misiune de Leader, antreprenor de succes, speaker motivațional, consilier în dezvoltare personală, coach internațional powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing, Terapeut ThetaHealing, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance Bali, terapeut EFT eliberare emoţională, Terapeut Matrix Reimprinting & ReBirth Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO (formare Grecia), facilitator transe de relaxare și vindecare Metoda Silva, Imageria Inimii şi metoda Ho’oponopono. Creatoarea a peste 20 programe online în 2020-2024 și organizatoarea a peste 20 retreaturi exotice în Bali, India, Italia și Maroc și a peste 80 de tabere de feminitate în țară.

Andreea a ghidat peste 20.000 de femei în programele online, în retreat-urile sale exotice sau la evenimentele și workshop-urile live. Crede în miracole și în viața frumoasă prin conectarea cu Creatorul. Această îi este și misiunea – să te susțină și pe tine să te conectezi cu puterea ta Creatoare și să manifești din vibrația ta cea mai înaltă!

*****
“Miracole de zi cu zi: creştem holistic împreună” este seria aniversară de interviuri prin care abordăm conștientizarea și îngrijirea moderată a tuturor ariilor vieții: sănătate fizică, sănătate mentală, bunăstare emoțională, dezvoltare intelectuală și conexiune spirituală. Considerăm că grija de sine stă în centrul stării de bine, iar să te simţi bine în pielea ta implică să ai grijă de toate aspectele vieții, de la interior spre exterior. O dată cu împlinirea a 10 ani de Techir și cu maturizarea brandului, am creat această serie de interviuri cu specialiști, a cărei poveste și manifest îl poți găsi aici.

Pentru început, spune-ne, pe scurt, cum ai ajuns să practici theta healing și care este misiunea ta personală

Mă bucur să fiu aici! Sunt Andreea Silvia și trăiesc un destin împlinit creat de mâinile mele si Creator. Sunt în misiunea de viață în fiecare zi a vieții mele. Am descoperit tehnica Theta Healing acum aproape 10 ani, la începutul călătoriei mele spirituale, și da, cred că această tehnică a adus lumină în Misiunea de viață.

Am fost și eu în această criză a vieții legată de misiunea personală. Cu toții trecem mai devreme sau mai târziu printr-o criză majoră legată de misiunea de viață, sau mai multe, pentru că simțim că nu suntem la locul potrivit făcând lucrurile potrivite, simțindu-ne pierduți și ai nimănui. Singuri.

Este o chemare a sufletului nostru care ne solicită atenția și pe care nu știm toți să o auzim, să o ascultăm, să o înțelegem. Această „criză a vieții”, a existenței, se manifestă atât de diferit pentru fiecare dintre noi. Am auzit chiar persoane cu care am lucrat care se gândeau să-și pună capăt vieții pentru că nu au găsit un sens ei.

Les Brown spunea că „cele mai importante două momente din viața noastră sunt atunci când ne-am născut și când ne-am dat seama de ce ne-am născut”. Ce vrea să spună asta este că odată ce ne-am primit viața de la Dumnezeu și creatorii pământești, deja am intrat în misiunea vieții noastre, dar și fiecare „moment de aha”, de trezire, de conștientizare ne apropie mai mult aici de sensul nostru. De fiecare dată când conștientizăm că suntem vii, că respirăm, că trăim, ne trezim și activăm misiunea vieții.

Eu sunt în misiunea de viață pentru așa cum îi spune numele, misiunea noastră este să trăim VIAȚA! Să fim! Descoperind tehnica Theta am încetat să alerg după misiunea de viață ca și cum mi-ar lipsi și ar fi o listă infinită de taskuri.

Ce este theta healing și cum te ajută?

Tehnica Theta Healing te aduce acasă, te centrează, îți dă sens. Sunt multe cuvinte pe care le putem folosi dar experiența ei își spune cuvântul.

Tehnica Theta Healing este o fuziune între rugăciune și meditație prin accesarea undelor Theta,  o modalitate extraordinară de a accesa puterea subconștientului nostru pentru a transforma viețile noastre și a ne atinge potențialul maxim. Această tehnică inovatoare își are rădăcinile în conștiința cuantică și înțelege că puterea noastră de a ne vindeca și de a ne schimba viața este în mare parte determinată de credințele și gândurile noastre profunde.

Beneficiile tehnicii Theta Healing sunt remarcabile și transformative în multiple aspecte ale vieții noastre:

1. Vindecare emoțională și mentală. Tehnica Theta Healing ne ajută să identificăm și să eliberăm credințe limitative și blocaje emoționale care ne țin captivi în trecut sau ne împiedică să ne atingem adevăratul potențial. Prin lucru cu subconștientul, putem vindeca rănile emoționale și să ne eliberăm de traumele trecute.

2. Creșterea încrederii și a stimei de sine. Prin schimbarea credințelor limitative și a modelelor de gândire negative, putem să ne construim o încredere profundă în noi înșine și să ne simțim demni de succes și fericire. Acest lucru ne permite să ne exprimăm adevărata noastră esență și să ne manifestăm potențialul în întreaga noastră splendoare.

3. Relații armonioase și împlinite. Folosind tehnica Theta Healing, putem vindeca relațiile noastre și să aducem echilibru și armonie în conexiunile noastre interpersonale. Ne eliberăm de resentimente, tensiuni și conflicte din trecut și ne deschidem către iubirea și conexiunea autentică.

4. Îmbunătățirea sănătății și a bunăstării. Tehnica Theta Healing poate fi folosită pentru a sprijini vindecarea fizică și pentru a îmbunătăți starea noastră generală de sănătate și bunăstare. Prin accesarea puterii vindecătoare a subconștientului, putem să ne activăm propriul sistem de vindecare și să facilităm procesul de regenerare și de echilibrare a corpului și a minții.

5. Atingerea obiectivelor și viselor. Utilizând tehnica Theta Healing, putem să ne clarificăm obiectivele și să ne concentrăm energia și resursele asupra manifestării lor în realitate. Ne eliberăm de frici și îndoieli și ne conectăm cu puterea noastră interioară de a crea și de a manifesta ceea ce ne dorim cu adevărat în viață.

Cum funcționează o sesiune de theta healing? Care sunt pașii sau tehnicile implicate?

📍Înălțarea în starea theta. După ce am creat cercul de încredere, este timpul să intrăm în acțiune! Terapeutul se va conecta la starea Theta prin meditația specifică creată de Vianna Stibal, creatoarea tehnicii. Clientul uneori se conectează și el automat la undele Theta dar nu este o condiție. Învățarea conexiunii cu starea Theta se predă la cursul de Bază în Theta healing la care ești invitatul meu.

📍Scanarea energetică. Da, ai auzit bine! Înainte de a intra în lumea fascinantă a subconștientului, vom face o scanare energetică rapidă… dar nu cu radiografii sau cu ultrasunete! În schimb, vom folosi puterea intuitivă  pentru a detecta zonele în care s-ar putea ascunde blocajele energetice și emoționale. 

📍Identificarea blocajelor. Vei fi surprins să descoperi câte credințe și gânduri limitative se ascund pe-acolo! Dar nu-ți face griji, nu trebuie să ne aducem lupa de detectiv. Vom face o anchetă amuzantă și ne vom amuza pe seama lor în timp ce le identificăm și le aducem la lumină.

📍Transformare cu bucurie. După ce am găsit acele blocaje, este timpul să le dăm o schimbare de look! Cu un strop de încredere și multă imaginație, ne vom îmbrăca în costumul de magician și vom începe procesul de vindecare și transformare prin schimbarea credințelor limitative.. 

📍În funcție de fiecare client în parte pot folosi diverse exerciții din metoda Theta cum ar fi: invocarea îngerașilor, descărcarea de sentimente, divorțul energetic, chemarea de suflet pereche, curățarea energetică, invocarea persoanelor care au decedat, manifestarea lucrului dorit, și multe alte tehnici minunate. 

Ce sunt convingerile limitative? Cum facem să ne schimbăm convingerile limitative? Cum să le conștientizăm?

Îți voi răspunde printr-o serie de metafore, asa cum fac și în terapia privată. 

🌸 Grădina cu flori. Imaginează-ți că mintea ta este o grădină plină de flori frumoase, dar unele dintre ele sunt buruieni care încearcă să le sufocăm. Aceste buruieni reprezintă credințele limitative, gândurile negative și îndoielile care îți blochează calea către succes și fericire. Dar nu-ți face griji! Cu un pic de răbdare și îngrijire atentă, poți să smulgi aceste buruieni și să plantezi semințe noi de gândire pozitivă și încredere în sine.

🌸 Puzzle-ul vieții. Viața ta este ca un puzzle imens, iar credințele limitative sunt piesele lipsă care îți încurcă imaginea de ansamblu. Dar nu trebuie să te panichezi! Poți să începi să găsești acele piese lipsă și să le înlocuiești cu altele noi și mai strălucitoare. Fiecare piesă nouă aduce cu ea o perspectivă proaspătă și oportunitatea de a completa tabloul vieții tale într-un mod mai armonios și mai echilibrat.

🌸 Șoapta interioară. Imaginează-ți că ai un prieten interior care îți șoptește mereu la ureche cuvinte de îndoială și frică. Acestea sunt credințele limitative care îți sabotează încrederea și determinarea. Dar poți să îi schimbi tonul acestei șoapte interioare! Transformă-l într-o voce încurajatoare și motivantă, care te îndeamnă să îți urmezi visele și să îți îndeplinești potențialul. Cu fiecare cuvânt de încurajare, această voce devine mai puternică și mai clară, până când devine ghidul tău interior spre succes și împlinire.

Cum ne putem conecta cu divinitatea și cum ne ajută acest lucru? Cum se face acest lucru prin Theta healing?

Am observat în toate ședințele private, că indiferent de tema pentru care clientul mă abordează în spate, sufletul acestuia îmi cere să lucrez pe întregirea relației cu Dumnezeu. Pentru că așa cum dezvoltăm această relație așa se vor manifesta toate relațiile noastre exterioare. Creatorul este în TOT și în Toate, iar Theta Healing este o poartă către adâncurile sufletului nostru, o călătorie în straturile cele mai profunde ale ființei noastre unde descoperim această legătură a noastră cu divinul.

Prin practicarea Theta Healing, ne deschidem inima și mintea către energia divină care pulsează în univers și în noi înșine. În acest spațiu sacru al conștiinței, ne întâlnim cu esența noastră divină și cu ghizii noștri spirituali, care ne înconjoară cu iubire și înțelepciune. Aici, nu există dogme sau reguli rigide, ci doar o chemare către adevărul nostru interior și către conexiunea noastră profundă cu tot ce există. În timpul meditației theta, ne lăsăm purtați de valurile calme ale conștiinței noastre, unde suntem în armonie cu fluxul divin al universului. În această stare de conectare profundă, suntem mai mult decât corpul și mintea noastră – suntem expresii ale iubirii și luminii universale. Prin acceptarea și recunoașterea divinității noastre interioare, ne conectăm cu puterea noastră autentică și ne folosim de această conștientizare pentru a aduce vindecare și transformare în viața noastră și în lumea din jurul nostru.

Theta Healing este o călătorie de reîntoarcere către sine, către esența noastră divină și către legătura noastră cu divinitatea. Prin practicarea acestei tehnici, ne deschidem către adevărul nostru interior și către conexiunea noastră profundă cu tot ce este, aducând lumina și iubirea divină în fiecare aspect al vieții noastre.

Dă-ne câteva exemple de persoane care s-au însănătoșit prin theta healing și spune-ne cum au făcut acest lucru

Am zeci de cliente care au reușit să aducă bebeluși pe lume după ce am lucrat cu ele pe convingeri de genul “Nu merit viața, nu merit să aduc copii pe lume, Nu vreau să perpetuez chinul familiei mele, Urăsc bărbații, Îmi urăsc corpul, Dacă ai copil îți vei pierde bărbatul” și așa mai departe.

Femei care și-au întâlnit sufletul-pereche atunci când părea că trăiesc noaptea morții, a singurătății și a depresiei. De ce? Pentru că s-au lasat în brațele Universului și acesta le-a surprins!

Maria suferea de anxietate și depresie din cauza unor traume din copilărie referitoare la abandonul ei la bunici. Prin Theta Healing, ea a reușit să identifice și să elibereze credințele și blocajele emoționale care îi afectau starea de bine. 

Alexandra se confrunta cu dificultăți în relațiile sale personale și profesionale din cauza unor modele negative de comportament și gândire. Prin Theta Healing, ea a lucrat la schimbarea acestor modele și la vindecarea relațiilor sale. Astăzi, Alexa se bucură de relații mai armonioase și mai sănătoase și de o conexiune mai profundă cu cei din jurul său.

Ana se simțea blocată într-un job care nu o îndeplinea și căuta un sens mai profund în viața ei. Prin Theta Healing, ea a explorat credințele și blocajele care o țineau captivă și a găsit curajul de a-și urma pasiunea și de a-și construi o carieră în conformitate cu valorile și interesele sale. Astăzi, Ana se bucură de o viață mai plină de sens și de realizare personală.

Ștefania – Vindecarea fizică. Ștefania suferea de dureri cronice de spate și de alte probleme de sănătate care îi afectau calitatea vieții. Prin Theta Healing, ea a lucrat la identificarea și vindecarea cauzelor profunde ale acestor probleme și a experimentat o îmbunătățire semnificativă în starea ei de sănătate și bunăstare. Astăzi, Ștefania se simte mai energică și mai sănătoasa ca niciodată înainte.

Acestea sunt doar câteva exemple ale modului în care clienții au beneficiat de Theta Healing în diferite aspecte ale vieții lor. Fiecare experiență este unică și personală, bineînțeles.

Cum se văd schimbările produse prin theta healing în fiecare zi?

În fiecare zi ești mai conectat la Dumnezeul tău interior, la adevărul și integritatea personală, la viață. În fiecare zi, viața ta are sens. Clienții mei îmi spun adesea de  o creștere a stării lor de bine generală și o reducere a nivelului de stres și anxietate în viața de zi cu zi. Mulți observă îmbunătățiri în relațiile lor interpersonale, cu o comunicare mai bună și o conexiune mai profundă cu cei dragi. Mulți se simt mai energici și mai vitali după ședințe de Theta Healing, ceea ce îi ajută să facă față mai bine provocărilor zilnice. Clienții mei îmi spun și că se simt în mai multă claritate în privința obiectivelor și direcției lor în viață, ceea ce îi ajută să ia decizii mai înțelepte și mai aliniate cu scopul lor. Unele persoane observă îmbunătățiri în starea lor de sănătate fizică, cu o reducere a simptomelor și o îmbunătățire a funcționării generale a corpului.

Și cel mai important, te trezești mai fericit dimineața și te culci mai împăcat cu tine seara.

Dacă vrei să lucrezi și tu cu aceste aspecte te invit la o ședință de terapie cu mine sau cu terapeuții formați de mine, sau, de ce nu, la formările extraordinare în metoda Theta Healing:

💥 9-16 august la București 

☀️ 4-11 noiembrie în Bali 

Găsești detalii pe site-ul meu https://shop.suntuncopac.com.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale energiei feminine?

În timpuri străvechi, în adâncul unei păduri sacre, trăia o ființă de o frumusețe și putere uluitoare, cunoscută sub numele de Shakti. Ea era personificarea energiei feminine divine, o forță primordială a creativității și transformării.

Shakti strălucea în lumina Lunii și a stelelor, iar fiecare mișcare a ei era însoțită de o dansare a culorilor și sunetelor, împrăștiind magia și înțelepciunea ei peste întregul pământ. Cu o simplă atingere a mâinii sale delicate, ea putea vindeca rănile sufletului și putea aduce pacea și armonia acolo unde era nevoie.

În adâncul inimii sale, Shakti purta un ocean de iubire și compasiune, iar această iubire se revărsa asupra întregii creații, hrănind-o și îmbrățișând-o într-o imensă îmbrățișare maternă. Fiecare copac, fiecare floare, fiecare ființă vie simțea cu toată ființa sa puterea și dragostea ei necondiționată.

Dar cel mai remarcabil dar al lui Shakti era puterea ei de a transforma și de a crea. Ea era stăpâna peste toate formele de energie și materie, iar fiecare gând și dorință a ei se materializa în lumea fizică într-o explozie de culoare și viață. Prin forța ei creatoare, ea dădea naștere la universuri noi și aducea în ființă tot ceea ce era posibil.

Și astfel, povestea lui Shakti este una despre puterea și frumusețea energiei feminine divine – o putere care transcende timpul și spațiul și care se află în inima fiecărei ființe vii. Ea ne amintește că fiecare femeie poartă în ea această energie divină și că, atunci când își îmbrățișează și își onorează feminitatea, poate crea și transforma lumea într-un loc mai luminos și mai iubitor.

Cum putem să accesăm energia feminină și cu ce ne ajută?

Cum? Cu ușurință! În primul rând, fără să ne mai raportăm la ea că fiind ceva care ne lipsește sau pentru care să muncim cu greu.

Cum altfel? Cu autenticitate! Accesarea energiei feminine este un proces personal și intim, care implică conectarea cu propriul tău sine și explorarea calităților și trăsăturilor asociate cu feminitatea. Iată câteva modalități de a accesa și de a îmbrățișa energia feminină:

🌸 Petrece timp în natură și observă echilibrul și frumusețea din jurul tău. Simte-te una cu elementele naturii și lasă-te inspirată de ciclurile sale de creștere și regenerare.

🌸 Dezvoltă-ți intuiția! Pentru acest aspect am creat 3 seturi de carduri oracol și 2 agende magice! De asemenea, formarea în Theta Healing te va susține să -ți iei puterea intuiției înapoi!

🌸 Investește în relațiile tale cu ceilalți, în special cu alte femei, și împărtășește experiențe și înțelepciune. Sprijinul și conexiunea cu comunitatea pot fi o sursă puternică de energie feminină.

🌸 Îngrijește-te pe tine însăți: Acordă-ți timp pentru auto-reflecție și auto-îngrijire. Fii blândă cu tine însăți și ascultă nevoile corpului, minții și sufletului tău.

🌸 Explorează creativitatea: Încurajează-ți latura creativă și exploră arta, muzica, dansul sau alte forme de expresie artistică care te fac să te simți împlinită și inspirată.

🌸 Practică acceptarea și iertarea: Învață să accepți și să ierți atât pe tine însăți, cât și pe ceilalți. Lasă-ți trecutul să-ți elibereze greutatea și să-ți permită să trăieșți în prezent cu deschidere și iubire.

🌸 Participă într-un retreat de feminitate. Am experiență a peste 20 de retreaturi exotice în țări tropicale și acum poate este rândul tău😍. Bali, Maroc, India, Zanzibar te așteaptă să ne întregim feminitatea.

Care este puterea energiei feminine? Cu ce se diferențiază de cea masculină și cum se completează cu aceasta?

Când lucrez pe acest aspect în workshourile mele mă las ghidată de următoarea vorbă înțeleaptă: “și a fost pace pe pământ când femeia a făcut pace cu bărbatul”

Aici o să te las pe tine să descoperi despre ce vorbesc pentru că am un curs minunat creat fix pe acest subiect,  se numește “Feminitate și Putere” și niște carduri oracol cu același nume  care te învață cum să te joci cu energia feminină dar păstrând armonia cu energia feminină. Pe ambele le găsești la mine pe https://shop.suntuncopac.com.

Ce ți se pare frumos la rolul de femeie, în fiecare zi?

Ador să fiu femeie! Ador să-mi ador și să-mi îngrijesc corpul! Ador să -mi mângâi cu energia mea feminină copiii și să-mi seduc partenerul în fiecare noapte.

Ador să fiu autentică, să mă exprim fără frică și rușine, să fiu eu!

Ador să îmbrățișez și femeia “dragon” când este nevoie! Femeia care știe să impună limite și respect, care își transformă furia în alte emoții mai înalte, care trăiește vii și autentic.

Ador să inspir femei să se conecteze și ele la puterea lor feminină și să o exprime în lume!

Ador frumosul și frumosul mă adoră pe mine în acest rol!

Cum ne putem folosi puterea și energia feminină pentru a produce schimbări pozitive?

Feminitatea este puterea noastră secretă. Atunci când ne conectăm cu energia noastră feminină, suntem capabile să aducem schimbări pozitive și să influențăm lumea din jurul nostru cu blândețe, curaj, frumos  și compasiune. O să îți răspund prin niște citate care îmi plac.

“În fiecare femeie există o putere neînțeleasă și neexplorată, care poate schimba lumea. Trebuie doar să ne încredem în ea și să o folosim pentru a aduce lumină și iubire în fiecare aspect al vieții noastre.” – Oprah Winfrey

„Feminitatea este nu doar o calitate, ci o forță. Este o forță care poate vindeca, inspira și transforma. Atunci când ne conectăm cu această energie divină, suntem capabile să aducem schimbări pozitive în lumea noastră și în viețile celor din jurul nostru.” – Arianna Huffington

 „Feminitatea este un dar sacru, o putere care poate muta munții și schimba cursul râurilor. Trebuie doar să ne îmbrățișăm în întregime această energie divină și să ne folosim de ea pentru a crea un viitor mai luminos pentru noi toți”.

Ce sfat ai da unei femei care vrea să se descopere și să evolueze?

“Dragă Femeie,

În primul rând te felicit că trăiești, că ești vie, că sufletul îți dansează!

Începutul călătoriei tale în dezvoltarea personală este un diamant în devenire, un moment deosebit de valoros și profund. Este ca o călătorie spre inima ta, un loc sacru în care te vei întâlni cu tine însăți în cele mai intime și autentice forme.

În această călătorie, îți vei deschide ușile spre lumină și întuneric, spre bucurie și durere, spre rădăcinile tale cele mai adânci și spre vârfurile cele mai înalte. Vei descoperi că ești mult mai mult decât ceea ce credeai că ești, și că în tine se ascunde o putere divină și o înțelepciune neînțeleasă.

În momentele de introspecție și reflecție, vei căuta răspunsuri la întrebările tale cele mai presante și vei găsi lumina în mijlocul întunericului. În momentele de vulnerabilitate și suferință, vei descoperi că ești înconjurată de un ocean infinit de iubire și susținere.

Fiecare pas pe care îl faci în această călătorie este o călătorie către tine însăți, către esența ta autentică și către adevărul tău cel mai profund. Fiecare obstacol pe care îl întâlnești este o oportunitate de creștere și transformare, iar fiecare lacrimă pe care o versi este o picătură de curaj și înțelepciune.

Amintește-ți mereu că ești o ființă minunată și valoroasă, cu potențialul de a-ți crea viața ta în moduri minunate și magice. Ai încredere în tine însăți și în procesul tău de dezvoltare personală, și fii deschisă la toate lecțiile și darurile pe care le aduce viața ta.

În cele din urmă, amintește-ți că ești iubită și susținută în fiecare pas al drumului tău. Îngerii și ghizii tăi veghează asupra ta, ghidându-te și protejându-te în fiecare clipă. Ai curaj să mergi înainte cu inima deschisă și sufletul luminat, căci lumina ta este o binecuvântare pentru lumea întreagă.

Cu dragoste și recunoștință,

Andreea, Suntuncopac

Lasă un răspuns