You are currently viewing Echipa Techir va prezinta Solutia hidroalcoolica pentru maini cu 70% alcool

Echipa Techir va prezinta Solutia hidroalcoolica pentru maini cu 70% alcool

Dragi prieteni,

Impreuna traim o perioada total diferita fata de tot ce am trait pana acum. Nevoile noastre s-au schimbat si prioritizam altfel lucrurile acum, in plina criza.
Asa am facut si noi la Techir!

De cand a inceput pandemia Covid19 cererea pentru produsele igienizante pentru maini a crescut foarte mult, dar diponbilitatea produselor in piata a fost foarte mica, deoarece multe erau venite din import. Din acest motiv, pe langa sapunurile naturale pe care le manufacturam, am decis producem si o solutie cu alcool atat de importanta in lupta impotriva COVID19, conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Techir si-a adaptat linia de productie si am inceput sa producem aici, in Romania, SOLUTIA HIDROALCOOLICA PENTRU MAINI CU 70% ALCOOL. Acest produs completeaza gama noastra de sapunuri naturale dedicate igienizarii pielii mainilor.

Ne mandrim cu faptul ca suntem printre putinele fabrici de produse cosmetice din Romania, si desi suntem un brand tanar cu doar 5 ani experienta, am stiu ca trebuie sa ne adaptam repede si sa gasim solutii pentru situatia actuala. Cel mai rapid mod in care am putut sa ne aducem contributia a fost sa gasim substanta activa, alcoolul izpropilic de puritate 99.9% si sa incepem PRODUCTIA DE URGENTA!

Echipa Techir a muncit chiar si 16 ore pe zi si IMPREUNA AM REUSIT. Am produs acesta solutie hidraoalcoolica care ne ajuta sa fim in siguranta atunci cand nu avem acces la apa si sapun!
Stocul fiind limitat momentan, ne-am asigurat ca o parte din productie ajunge prin donatie la Asociatia Daruieste Aripi si Spitalul Judetean din Constanta, o parte la angajatii supermarketurilor si a companiilor de livrari, o parte la anagajatii companiilor ce isi continua activitatea si nu pot apela la telemunca, o parte in farmacii si magazine naturiste, si o parte pentru magazinul nostru online de unde puteti comanda si voi. Va sugeram sa comandati responsabil, astfel incat acest produs in stoc limitat sa fie suficient pentru cat mai multi romani.

Aici gasiti produsele in magazinul nostru online: https://techir.ro/categorie/igienizare-maini/

Si pentru ca suntem in aceasta lupta impreuna, venim aproape de voi cu un set de beneficii. Am scazut comanda minima pentru TRANSPORT GRATUIT de la 200 lei la 100 lei, fiecare comanda primeste sapunuri tester cadou si voucher cu reducere pentru viitoarea comanda. Comenzile ajung la voi in cele mai sigure conditii, fiind procesate intr-un spatiu dezinfectat de catre echipa noastra echipata corespunzator. Comenzile sunt apoi preluate de curier, care la randul sau are masinile dezinfectate si agentii echipati. Recomandam ca platite sa e faca online pentru a evita contactul cu bancnotele.

 

Va rugam sa continuati sa stati acasa! Continuati sa va pastrati speranta, continuati sa donati, continuati sa comandati produse de la branduri romanesti si sa sustineti economia locala.
Va multumim ca alegeti sa va pastrati pielea curata si igienizata cu Techir!
Va multumim pentru increderea si sustinerea pe care ne-o aratati de 5 ani de zile, dar mai ales in aceasta perioada dificila!

IMPREUNA REUSIM

Cu prietenie,
Echipa Techir

Lasă un răspuns