You are currently viewing S.O.S. PENTRU PIELE – SĂPUNUL SCRUB ȘI ULEIUL NUTRITIV

S.O.S. PENTRU PIELE – SĂPUNUL SCRUB ȘI ULEIUL NUTRITIV

Des sărită din rutina zilnică de îngrijire a pielii, exfolierea, ajută la regenerarea celulară a pielii făcând-o astfel mai sănătoasă. Grăsimilie sunt eliminate semnificativ de la suprafața acesteia oferindu-i un aspect strălucitor, suplu și tânăr. Pielea uscată și celulele sunt îndepărtate, astfel că, tenul și pielea vor absorbi mai bine cremele și uleiurile nutritive pe care le vom aplica.

Un lucru important în procesul de exfoliere este alegerea produsului potrivit. Pe piață vei găsi multe opțiuni, dar există și multe rețete pe care să le reproduci acasă și care iți vor garanta un exfoliant natural. Noi, la Techir, am combinat ingrediente menite să exfolieze pielea moartă și să stimuleze circulația sanguină la nivelul acesteia, într-un săpun natural scrub anticelulitic.

Săpunul scrub anticelulitic Techir răsfață pielea corpului prin proprietățile remineralizante și hidratante oferite de apa salină, nămolul sapropelic din lacul Techirghiol și zațul de cafea. Uleiul de măsline împreună cu glicerina sunt recunoscute pentru acțiunea hrănitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanți ce îngrijesc pielea deshidratată. Spuma cremoasă și bogată oferită de untul de cacao, cocos și untul de palmier ajută pielea uscată să își recapete elasticitatea. Acțiunea nutritivă a unturilor vegetale se îmbină perfect cu beneficiile terapeutice ale mixului de uleiuri esențiale de scorțișoară și portocale.

Uleiul esențial de scorțișoară are un rol extrem de important în procesul anticelulitic, deoarece este un ingredient activ puternic, antioxidant, ce este usor absorbit în straturile cele mai adânci ale pielii. Uleiul de măsline este cel care hidratează și inmoaie pielea, fiind bogat în acizi grași esențiali precum Omega-3 și Omega-6, oferindu-i elasticitate și un aspect fin. Untul de cacao este un alt mare produs benefic pielii. Acesta hidratează intens, elimină roșeața de la nivelul pielii și calmează iritațiile. De altfel, uleiul de cocos este și un antioxidant natural ce prevenine îmbătrânirea prematură a pielii. Uleiul de palmier are și el efect calmant la nivelul pielii, fiind un ingredient-minune ce hrăneste și face pielea mai rezistentă în fața

factorilor nocivi.

Exfolierea ar trebui să se facă în duș, când pielea  este udă. Astfel, ingredientele din exfoliantul tău vor avea ocazia să se topească și să fie mai bine absorbite în piele. Folosește mișcări circulare și scurte asigurându-te că acoperi toată suprafața corpului. Nu uita să fii mai precaută în zonele sensibile, unde pielea este mai subțire, dar poți aplica mai multă presiune în zona genunchilor, a coatelor și pe picioare, unde pielea este în mod natural mai rezistentă și mai groasă. Exfoliantul, îl poți aplica cu buretele lufă pentru baie, fie cu o perie sau cu mânuși special făcute pentru acest lucru, de două ori pe săptămână

După aplicare, nu lasa exfoliantul prea mult timp pe piele. Poate produce iritații.

Uleiul nutritiv de masaj corporal și facial Techir este ideal de folosit după procesul de exfoliere. Complexul de uleiuri este special conceput pentru a hidrata întregul corp, putând fi folosit și pentru un masaj de întreținere a elasticității pielii corpului și a tenului. Se aplică prin mișcări circulare și  energice oferindu-i pielii o tonifiere îndelungată.O piele sănătoasă este o piele îngrijită și iubită!

Miracolul vine la tine!

Lasă un răspuns