You are currently viewing TECHIR ȘI FLORARIA GIOIA

TECHIR ȘI FLORARIA GIOIA

Dragi iubitori de Techir, probabil v-ați obișnuit deja să găsiți produsele noastre în diferite farmacii și magazine naturiste de prin țară. Dar din dorința de a fi cât mai aproape de voi, am reușit să listăm produsele Techir și în locații inedite.
Una dintre aceste locații este florăria Gioia din București.

Pentru că natura ne este întotdeauna sursă de inspirație, am descoperit că împreună avem același scop: de a avea grijă de natura ce ne înconjoară, de a-i evidenția frumusețea și de a-i pune în valoare resursele sale.

Cei de la Gioia Flowers au ca misiune comercializarea produselor ecologice, care să îmbine frumusețea florilor cu grija pentru natură, reușind să facă asta astfel:
– evită folosirea buretelui floral;
– folosesc ambalaje din hârtie certificată FSC;
– livrează buchetele pe bicicletă;
– reciclează rezidurile.

În atelierul lor de pe Calea Victoriei, nr.2 vei găsi întotdeauna oameni ce-și dau silința să creeze produsul pe care ți-l dorești sau la care ai visat de mult.

Pasiunea lor dar și grija față de natura ce ne înconjoară ne-au atras atenția și astfel am venit cu propunerea ca întreaga gama de produse cosmetice și terapeutice Techir să se găsească și pe rafturile din această frumoasă locație.
Imediat cum au aflat întreaga poveste din spatele brandului nostru și au făcut cunoștință cu produsele ce valorifică resursele naturale din lacul Techirghiol și anume, apa salină și nămolul sapropelic, nu au stat pe gânduri și au acceptat începerea unei colaborări.
Și iată cum astăzi produsele cosmetice și terapeutice Techir te așteaptă pe rafturile din florărie să le testezi și să le iei acasă.

Așadar, dacă dorești să-i faci o bucurie unei persoane dragi și să-i oferi un cadou inedit, vino în atelierul de design floral, alege un aranjament ce-ți face cu ochiul și produsele naturale Techir preferate.
Credem și susținem faptul că un buchet de flori alături de un produs cosmetic natural inspirat din natură, poate aduce zâmbetul pe buze oricărei femei din viața ta.

Împreună promovăm miracolele naturii!

Lasă un răspuns