You are currently viewing Idei de cadouri de Secret Santa: cosmetice naturale româneşti

Idei de cadouri de Secret Santa: cosmetice naturale româneşti

Magia sărbătorilor vine, ca în fiecare an, cu multe ocazii în care să facem cadouri, atât celor dragi, cât şi colegilor de birou, unde petrecem destul de mult timp. Răspândită în foarte multe locuri din toată lumea, tradiţia de Secret Santa este destul de răspândită şi în birourile din România. Descoperă mai jos ce înseamnă această tradiţie de Crăciun, dar şi câteva idei de cadouri naturale şi deosebite cu care poţi să îţi surprinzi colegii. 

Ce reprezintă tradiţia de Secret Santa

„Secret Santa” este o tradiție festivă în care membrii unui grup, fie că sunt colegi de muncă, prieteni sau membri ai familiei, se angajează să ofere cadouri unii altora în mod anonim. Participanții sunt adesea selectați aleatoriu sau prin tragere la sorți, iar fiecare persoană își alege un coleg căruia îi va oferi cadouri, fără a dezvălui identitatea până în momentul dezvăluirii finale.

Tradiția Secret Santa provine dintr-o serie de obiceiuri și festivaluri de sărbătoare care au avut loc în întreaga lume. O sursă comună pentru această tradiție este „Kris Kringle”, un nume folosit în special în America de Nord, care derivă din cuvintele germane „Christkindl” (Copilul Isus). În această tradiție, participanții își alegeau un nume și ofereau cadouri în secret unul altuia.

În general, Secret Santa este perceput ca o modalitate distractivă și socială de a celebra spiritul sărbătorilor fără a se concentra exclusiv pe cadourile costisitoare sau extravagante. Este o modalitate de a întări relațiile și de a aduce bucurie în cadrul grupului.

Sfaturi pentru alegerea unui cadou potrivit de Secret Santa

Alegerea unui cadou de Secret Santa poate fi o provocare, dar cu câteva informații și idei, poți face o alegere potrivită. Iată câteva sfaturi pentru a alege un cadou de Secret Santa:

  • Cunoaște destinatarul: Dacă îi cunoști pe destinatari, gândește-te la interesele și pasiunile lor. Un cadou personalizat sau legat de hobby-urile lor poate fi foarte apreciat.
  • Folosește informațiile disponibile: Dacă există o listă de dorințe sau sugestii pentru Secret Santa, folosește-o pentru a ghida alegerea ta.
  • Adaptează la temă: Dacă schimbul de cadouri are o temă specifică, asigură-te că cadoul tău se potrivește cu acea temă.
  • Evită cadourile prea personale: Dacă nu cunoști foarte bine persoana, evită cadourile prea personale sau intime, pentru a evita situații stânjenitoare.
  • Fii creativ: Dacă bugetul este limitat, poți opta pentru un cadou creativ sau handmade. Un ornament de Crăciun făcut manual, o felicitare personalizată sau o rețetă pentru biscuiți pot fi opțiuni minunate.
  • Gândește practic: Un cadou practic care poate fi folosit în viața de zi cu zi, cum ar fi un set de căni, un organizer de birou sau accesorii de bucătărie, poate fi o alegere bună.
  • Uită de stereotipuri: Evită cadourile obișnuite sau stereotipurile și încearcă să aduci ceva inedit și surprinzător.
  • Verifică limita de buget: Asigură-te că te încadrezi în limita de buget stabilită pentru schimbul de cadouri. Nu este nevoie să cheltuiești o avere pentru a oferi un cadou apreciat.
  • Ambalaj atractiv: Ambalează cadoul cu atenție și creativitate. Un ambalaj frumos poate face o impresie bună chiar și înainte ca destinatarul să deschidă cadoul.
  • Fii atent la indicii: Dacă ai observat că destinatarul a menționat ceva de care are nevoie sau vrea în conversații anterioare, încorporează acele indicii în alegerea ta.

Principala cheie este să arăți că ai depus efort în alegerea cadoului și să te asiguri că este potrivit pentru personalitatea și gusturile destinatarului.

Idei de cadouri de Secret Santa, naturale şi româneşti

Dacă îţi doreşti să faci un cadou special şi altfel de Secret Santa, poţi alege produse de îngrijire manufacturate cu drag în România. Iată mai jos câteva idei de cadouri de Secret Santa din care poţi să alege: 

Cană Ho-ho-ho Moş Crăciun

Cine nu are o cană preferată de cafea, fie că lucrează de acasă sau de la birou? Alege o cană roşie de Crăciun, completată perfect de un săpun cu nămol natural din Lacul Techirghiol. Săpunul festiv Moş Crăciun are aromă de scorţişoară şi portocale dulci, iar formula sa este completată de unt de cacao şi ulei de ricin. 

Coş cadou relaxare

Mai ales persoanele care se simt încărcate după o zi lungă de muncă, ar aprecia un cadou care să le ajute să se relaxeze. Acest coş cadou conţine un ulei de masaj relaxant, un săpun natural Fulg de Nea, un săpun natural scrub şi decoraţiuni festive. Suprinde-ţi colega de birou cu un astfel de set şi îi vei face iarna mai minunată.

Coş verde cadou de Crăciun

Miresmele de Crăciun sunt cele care amintesc de copilărie sau de frumuseţea naturii. Alege un cadou în care aroma de pin şi brad se combină frumos cu extractul de kale, untul de cacao şi migdalele dulci. Pe lângă săpunul Brad de Crăciun, coşul verde cadou de Crăciun conţine şi o cremă hidratantă de mâini, o lumânare albă şi un săpun natural Floarea Crăciunului, cu scorţişoară şi portocale dulci. 

Căsuţă albă Terapie

Un alt cadou foarte potrivit pentru Crăciun este setul Căsuţă albă Terapie, format din: căsuţă albă, decoraţiuni festive, săpun natural brad de Crăciun, ulei de masaj terapeutic, cremă regeneratoare de călcâie şi lufă. Toate produsele cosmetice conţin nămol sapropelic şi apă salină din lacul Techirghiol. Uleiul de masaj terapeutic conţine uleiuri esenţiale de mentă, rozmarin şi lavandă, pentru un plus de relaxare.

Cadoul Merry Christmas

Un alt cadou pe care îl poţi face de Crăciun colegilor la Secret Santa este cutia Merry Christmas. Aceasta conţine un globuleţ de sticlă Moş Crăciun, un săpun natural Floarea Crăciunului, o cremă hidratantă şi decoraţiuni festive, toate aflate într-o cutie neagră pătrată. 

Coşuleţ cadou Fulg de Nea

Dacă vrei să îţi bucuri colega de muncă cu un cadou simplu şi de efect, poţi alege coşuleţul cadou Fulg de Nea. Acesta conţine un săpun natural Fulg de Nea cu aromă de vanilie, cocos şi verbină, o cremă regeneratoare de călcâie, o lumânare albă, decoraţiuni festive, toate ambalate într-un coşuleţ rotund roşu. 

Căsuţă albă Secret Santa pentru colegi 

Un cadou dedicat celor care au un buget de maxim 50 de lei este Căsuţa Secret Santa pentru colegi, care conţine o căsuţă albă, decoraţiuni festive, un săpun natural Moş Crăciun şi o lumânare naturală. Acest cadou poate fi de efect pentru colegii de la muncă, dacă faceţi schimb de cadouri de Crăciun.

Vrei să alegi un cadou deosebit de Secret Santa?

Alege unul din cadourile naturale din gama Techir, îmbogăţite cu nămol sapropelic şi apă salinică din Lacul Techirghiol. Pe lângă proprietăţile lor minunate pentru sănătate, acestea au arome şi culori îmbietoare şi sunt produse în România. Vezi aici toată gama noastră de seturi şi cadouri de Crăciun şi alege-l pe cel potrivit.

Image by valeria_aksakova on Freepik

Lasă un răspuns