You are currently viewing Ritual și masaj terapeutic Techir la Urban Masaj

Ritual și masaj terapeutic Techir la Urban Masaj

O călătorie de relaxare și detensionare

Masajul reprezintă cea mai veche formă de terapie cunoscută de om, iar efectele lui se văd atât fizic, cât şi psihic. Terapia prin masaj are o lungă istorie în toate culturile de pe Glob și este considerat parte din medicina complementară sau alternativă. În zilele noastre oamenii au la dispoziție o varietate foarte mare de tipuri de masaj pentru o la fel de mare varietate de afecțiuni. Rădăcinile istoriei în terapiile prin masaj merg până în antichitate, mărturii scrise despre practicarea lor fiind descoperite în China, Japonia, India, nașiunile arabe, Egipt, Grecia sau Imperiul Roman.

Beneficiile masajului profesional    

 • relaxarea profundă a muşchilor şi ţesuturilor
 • creşterea mobilitatea articulaţiilor îmbunătăţirea circulaţiei
  sanguine şi fluxului limfatic
 • reducerea stresului
 • diminuarea anxietăţii
 • creşterea elasticităţii pielii
 • combaterea celulitei
 • eliberarea toxinelor din organism
 • un plus de energie şi bună dispoziţie, o concentrare mai bună
 • diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap, ale articulaţiilor
 • sprijinirea organismului să îşi revină după efort  sau perioade de convalescenţă
 • întărirea sistemul imunitar

Bucură-te acum de o minunată călătorie de relaxare cu rol terapeutic, menită să elimine durerile musculare și să contribuie la detoxifierea organismului în locațiile partenerului nostru, Urban Masaj din București.

Întreaga experiență oferită de Ritualul Terapeutic by TECHIR începe cu un moment inedit în care te vei bucura de 30 de minute de relaxare în cada pregătită cu sare epsom, fulgi de magneziu și nămol din lacul Techirghiol și continuă cu masajul terapeutic. Baia cu săruri este special creată în vederea asimilării rapide a unei cantități necesare de magneziu de către organism, care să contribuie la eliminarea crampelor musculare, reducerea inflamației ce se manifestă prin umflături, a stărilor de anxietate, și chiar eliminarea tulburărilor de somn.

Atingerea stării de relaxare profundă presupune completarea Ritualului cu Masajul Terapeutic, compus din masajul destinat detensionării zonei cervicale prin aplicare tehnicilor specifice cu cremă antireumatică și antiinflamatoare TECHIR, urmat de masajul spatelui cu ulei de masaj terapeutic TECHIR, ce se încheie cu masajul tălpilor și reflexoterapie prin utilizarea cremei regeneratoare de călcâie cu uree TECHIR.

Technicile de masaj împreună cu produsele Techir contribuie la combaterea durerilor musculare, calmarea durerilor articulare, precum și la eliminarea migrenelor.

În cadrul acestui ritual puteți opta pentru o expriență personalizată astfel încât, îî puteți cere terapeutului să se conecntreze asupra unei anumite zone dureroase ce vă provoacă disconfort.

Te poți programa aici pentru Therapeutic Ritual by TECHIR https://urbanmasaj.ro/ritualuri/

Tot aici poți opta pentru Masajul Terapeutic by TECHIR ce poate fi personalizat în funcție de tipul de durere cu care vă confruntați.

Primul pas este masajul cervical realizat de către terapeut prin aplicarea tehnicilor cu ajutorul cremei antireumatice TECHIR, ce vor contribui la combaterera durerilor musculare locale, calmarea și ameliorarea durerilor musculare, precum și stimularea microcirculației pielii și tonifierea țesuturilor datorită complexului de ingrediente antiinflamatoare din compoziție: arnică montană, salcie albă, gheara diavolului, un complex de peptide și apa salină din lacul Techirghiol.

Întregul moment de relaxare este completat armonios de masajul tălpilor și reflexoterapie cu crema regeneratoare de călcâie cu uree TECHIR ce are efect regenerant pentru pielea crăpată a călcâielor datorită mixului de ingrediente naturale.

Masajul reflexogen este recunoscut drept terapie complementară, alternativă și non-invazivă ce contribuie la ameliorarea anumitor afecțiuni, precum și la îmbunătățirea stării de bine atât fizic cât și psihic.

Practic, terapeutul aplică cu degetele tehnici de masaj precum presiune, rotații, fricțiune și miscări energetice asupra punctelor reflexogene, activând capacitatea de autovindecare a organismului.

Dacă vrei să experimentezi masajul terapeutic by Techir, intră aici pentru a te programa https://urbanmasaj.ro/masaj-terapeutic-by-techir/

Bucură-te de un moment terapeutic și de o experiență multisenzorială chiar la tine acasă!

Din inima lacului Techirghiol în inima produselor Techir, acum te poți răsfăța și acasă cu sarea de baie, cremele și uleiurile folosite în cadrul ritualului și masajului de la Urban Masaj.

De asemenea, kit-urile terapeutice Techir reprezintă o idee de cadou plină de grijă și răsfăț pentru cei dragi ție!

HOME THERAPY FAMILY KIT BY TECHIR

Cutie neagră pentru depozitare produse

Cremă antireumatică cu mentă 125 gr

Ulei terapeutic cu lavandă, rozmarin și mentă 250 ml

Săpun terapeutic cu nămol și turmeric 120 gr

Sare de baie cu clorură de magneziu, nămol și mentă 1000 gr

Cremă de călcâie cu uree 50 gr

Burete natural lufă pentru baie 15 cm

HOME THERAPY MINI KIT BY TECHIR

Cadă decorativă pentru depozitare produse

Cremă antirerumatică cu lavandă 125 gr

Ulei terapeutic cu lavandă, rozmarin, mentă 100 ml

Săpun terapeutic cu nămol și turmeric 120 gr

Sare de baie cu clorură de magneziu, nămol și lavandă 63 gr

Sare de baie cu clorură de magneziu, nămol și mentă 63 gr

Cremă de călcâie cu uree 50 gr

Burete natural lufă pentru baie 15 cm