aboneaza-te

LA NEWSLETTER

  *Sunt de accord cu prelucrarea datelor.
  SUS

  INGRIJIRE TEN

  Gama dedicata ingrijirii tenului este creata pentru intretinerea sanatatii si frumusetii acestuia.
  Toate ingredientele alese pentru aceste produse respecta nevoile tenului si il ajuta sa-si mentina elasticitatea si structura. Gama este forma din produse esentiale pentru ingrijirea tenului si transforma acest moment intr-un ritual bazat pe puterile binefacatoare ale plantelor si ale ingredientelor active naturale.

  Ritualul Techir de ingrijire a tenului incepe cu procesul de curatare a tenului cu sapunurile imbogatite cu argile, namol si carbune activ, apoi se finalizeaza demachierea cu o discheta umezita pe care s-au turnat cateva picaturi din uleiul nutritiv. Acest procedeu se face dimineata si seara, sau dupa necesitatile tenului, si se incheie cu cremele de fata ziua si de noapte seara.
  Tenul se va bucura de curatare blanda si naturala, de hranire si de hidratare datorita complexului de ingrediente naturale inspirate din natura si din stiinta: vitamine cosmetice, unturi vegetale, uleiuri esentiale, active cosmetice (BioSponge, Sqalan), uleiuri vegetale, iar aroma cremelor comsetice este data de prafumantul natural fara alergeni.

  TECHIR® este un proiect de suflet ce a luat nastere din dorinta de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol. Descopera in magazin toate produsele create si manufacturate in fabrica Techir!
  Aboneaza-te la Newsletter
  Înregistrează-te acum și obține 15% reducere pentru prima comandă!
   TRIMITE
   Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform normelor GDPR.

   Reset Password