aboneaza-te

LA NEWSLETTER

*Sunt de accord cu prelucrarea datelor.
SUS

TERAPIE ANTIREUMATICA

Gama Terapie Antireumatica a fost creata pentru a relaxa corpul si a-i oferi ritualuri SPA acasa sau oriunde s-ar afla.
Proprietatile unice si binefacatoare ale resurselor naturale din inima lacului Techirghiol stau la baza acestei game.
Creme antireumatice sunt produse naturiste cu un complex puternic de ingrediente antiinflamatoare din plante precum arnica montana, gheara diavolului, scoarta de salcie alba, si Calmosensine, activul cosmetic puternic relaxant muscular si articular.
Toate produsele au aroma oferita de uleiuri esentiale terapeutice pentru potentarea efectului acestora.

Ritualul terapeutic Techir se incepe in dus (sau cada cu sare de baie), sub apa calduta, cu sapunul terapeutic ce ajuta la deschiderea porilor prin masajul circular pe zona dureroasa sau inflamata. Pe pielea umeda se face un masaj cu uleiul terapeutic, si inainte de culcare cu crema antireumatica. Crema se poate tine la indemana pe parcursul zilei si se aplica oricand este nevoie. Se poate aplica preventiv pe picioare si game atunci cand se sta mult in picioare sau se merge pe jos, se poate aplica impreuna cu uleiul la o sesiune de masaj, sau se poate aplica in loc de crema de maini pentru durerile articulare, avand si o textura cremoasa si un efect dermoreparator.

TECHIR® este un proiect de suflet ce a luat nastere din dorinta de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol. Descopera in magazin toate produsele create si manufacturate in fabrica Techir!
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition

    Reset Password