aboneaza-te

LA NEWSLETTER

  *Sunt de accord cu prelucrarea datelor.
  SUS

  ACCESORII SUSTENABILE

  Gama Techir de accesorii sustenabile este formata dintr-o colectie de produse utile pentru intregirea unei rutine naturale de ingrijire a pielii.

  Va propunem sa alegeti un stil de viata sustenabil in care introduceti si produse din lemn, din surse sigure, din surse sustenabile sau cu origine vegetala.


  Astfel, puteti alege un burete natural de corp numit lufa ce se formeaza in urma procesului de uscare a unui castravete special, o savoniera manufacturata din lemn de nuc ce va ajuta sa va bucucati mai mult timp de sapunurile din baie, saculetii cu flori de lavanda pe care ii puteti pune in dulap, in masina, sau sub perna pentru o aroma placuta si pentru indepartarea insectelor.

   

  Si produsul nostru preferat, sacosa de bumbac natural 100% ce va insoteste oriunde si va ajuta sa carati orice doriti. O gasiti in 3 varinate si speram sa o considerati si cred o idee buna de cadou.


  Si pentru ca tot va povestim despre cadouri, puteti alege cutiile noastre de cadou pe care le umpleti cu produsele Techir si le oferiti. Cutia apoi se poate reutiliza drept spatiu de depozitare in baie sau in casa.

   

   

  TECHIR® este un proiect de suflet ce a luat nastere din dorinta de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol. Descopera in magazin toate produsele create si manufacturate in fabrica Techir!
  Aboneaza-te la Newsletter
  Înregistrează-te acum și obține 15% reducere pentru prima comandă!
   TRIMITE
   Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform normelor GDPR.

   Reset Password