aboneaza-te

LA NEWSLETTER

  *Sunt de accord cu prelucrarea datelor.
  SUS

  INGRIJIRE PICIOARE

  Gama Techir destinata ingrijirii picioarelor este ideala pentru mentinerea unor calcaie cu piele sanatoasa si pentru relaxarea gambelor si a picioarelor obosite.
  Pielea calcaielor necesita o intretinere si in timpul sezonului rece pentru a asigura un aspect placut si sanatos al acestora pe timpul verii. Picioarele si gambele au nevoie si de un masaj constant pentru a mentine o buna circulatie a sangelui si pentru a evita senzatia de inflamare si de durere.

  Ritualul Techir pentru ingrijirea picioarelor, incepe cu o baie calda cu sare epsom si namol sapropelic si plante terapeutice. Picioarele se relaxeaza in aceasta apa si se spala cu sapunurile naturale. Dupa aceasta etapa se aplica local pe calcaie crema regeneratoare bogata in ingrediente vegetale si uree 20%. Inainte de culcare se aplica si crema antiinflamatoare pe gambe si picioare pentru a relaxa total muschii si articulatiile.

  TECHIR® este un proiect de suflet ce a luat nastere din dorinta de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol. Descopera in magazin toate produsele create si manufacturate in fabrica Techir!
  Aboneaza-te la Newsletter
  Înregistrează-te acum și obține 15% reducere pentru prima comandă!
   TRIMITE
   Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform normelor GDPR.

   Reset Password