aboneaza-te

LA NEWSLETTER

  *Sunt de accord cu prelucrarea datelor.
  SUS

  INGRIJIRE CORP

  Gama Techir dedicata ingrijirii corpului este gandita si creata pentru o ingrijire cat mai naturala si sanatoasa pentru cel mai mare organ al corpului: pielea.
  Pielea are nevoile ei si acestea trebuie respectate cu produse imbogatite cu ingrediente din natura din surse sigure si calitative. Toate produsele din gama sunt ideale pentru ritualuri zilnice de curatare si ingrijire a pielii.

  Ritualul Techir de ingrijire a pielii corpului propune o selectie de sapunuri naturale cu diverse ingrediente active pentru folosirea zilnica. Sapunurile nu usuca pielea, o curata bland si o si hidrateaza. Ajuta la deschiderea porilor pentru a se putea aplica dupa dus sau dupa o baie remineralizanta, uleiurile de corp si de masaj de hidrateaza in profunzime pielea. Mixul dintre ingredientele minerale si vegetale, creaza echilibrul perfect pentru a nu incarca pielea si pentru a se putea aplica oricand, dimineata si seara, fara sa pateze hainele.

  TECHIR® este un proiect de suflet ce a luat nastere din dorinta de a valorifica resursele naturale neexploatate oferite de Lacul Techirghiol. Descopera in magazin toate produsele create si manufacturate in fabrica Techir!
  Aboneaza-te la Newsletter
  Înregistrează-te acum și obține 15% reducere pentru prima comandă!
   TRIMITE
   Sunt de acord cu prelucrarea datelor conform normelor GDPR.

   Reset Password